What's New?

keistimewaan batu kelulut

Khasiat Madu Lebah Kelulut

Diterbitkan pada Thursday, 19 May 2011 Pukul 23.53

KOTA BHARU 19 Mei - Kelulut merupakan antara 33 jenis spesies lebah trigona yang tidak mempunyai sengat dan madunya dikatakan mempunyai banyak khasiat untuk .

~ Kelulutman ~: Kelulut (trigona Spp)

Diterbitkan pada Friday, 24 November 2017 Pukul 11.47

Keistimewaan kelulut ini adalah ianya tidak menyengat, walaubagaimanapun ada setengah-setengah spesis menyerang musuh Batu Karang dan Hipertensi..

Bayu Kelulut Teroka Khasiat Madu

Diterbitkan pada Monday, 9 February 2015 Pukul 6.52

“Tuhanmu yang menjadikanmu dan yang mengetahui keistimewaan dan susunan tubuhmu, di ladang yang dikenali Bayu Kelulut Smart Digital Farm di Guar Batu Hitam .

Keistimewaan Madu Lebah Kelulut

Diterbitkan pada Friday, 27 October 2017 Pukul 6.37

Miss Nova nak berkongsi sikit tentang keistimewaan madu lebah kelulut nie. Madu Kelulut nie kalau nak tahu hepatitis hati, kanser, darah tinggi, batu KELULUT atau Lebah Kelulut merupakan serangga kecil yang ujud didalam kawasan tumbuh-tumbuhan di rumah dan dicelah-celah batu dan tidak dipandang sebagai satu .

Bayu Kelulut

Diterbitkan pada Sunday, 26 November 2017 Pukul 5.18

Bayu Kelulut membekal madu kelulut asli, berkualiti tinggi diuji secara makmal. Berkhasiat dengan kandungan antioksidan tinggi menjamin kesihatan badan.

Koleksi Hasliyani: Khasiat Lebah Kelulut

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 8.40

Khasiat madu kelulut dikatakan dapat mening­katkan metabolisme badan, menambahkan tenaga batin, menjaga kecantikan, memberi tenaga kepada wanita yang baru bersalin .

Madu Kelulut Asli

Diterbitkan pada Wednesday, 22 November 2017 Pukul 22.48

Ini kerana madu lebah kelulut diketahui mengandungi bahan anti-oksidan yang tinggi dan ia amat baik untuk kesihatan,”. (Prof..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -