What's New?

pembeli geliga lipan

Geliga Lipan Bara Sepasang ( Permohonan Bulan Muharam

Diterbitkan pada Tuesday, 12 December 2017 Pukul 12.51

Geliga lipan ini diperolehi daripada ritual permohonan dari alam ghaib pada bulan Muaharam lepas. InsyaAllah ada manfaat dan khasiatnya kepada manusia. Sememangnya sukar diperolehi jenis yang berwarna hitam seperti ini..

Geliga Lipan Keramat Tembus Pandang

Diterbitkan pada Wednesday, 29 November 2017 Pukul 3.20

CARA MENCARI GELIGA LIPAN sayangnya banyak di luar sana ada sebagian dukun2 yang menipu pembeli yaitu si dukun mengawetkan lipan hingga kaku lalu di .

Mistik4u: Geliga/ Buntat Lipan>>> ( Warna Merah )

Diterbitkan pada Sunday, 3 December 2017 Pukul 14.21

pihak syarikat menasihati para pembeli yang beragama islam supaya menjauhi kerja-kerja khurafat yang seterusnya menjerumuskan kita geliga lipan ini bukanlah .

Geliga Lipan Asli

Diterbitkan pada Wednesday, 13 December 2017 Pukul 18.34

Nama Produk Mustika Lipan Asli / Geliga Lipan Asli / Batu Mustika Lipan / Geliga Lipan. Bagi Pembeli Baru Wajib Baca : Pedoman Membeli Batu Mustika Bagi Pemula;.

Crystal Idaman: Cara Mengenali Keaslian Geliga Lipan

Diterbitkan pada Sunday, 10 December 2017 Pukul 13.15

Geliga Lipan atau Buntat Lipan Definisi Geliga atau buntat adalah sejenis permata yang terhasil daripada unsur nya tersendiri mahupun unsur persekitaran atau alam atau kehiduapan ..

Pembeli Barang-barang Mistik Seluruh Asia Tenggara

Diterbitkan pada Sunday, 3 December 2017 Pukul 0.45

salam,saya mencari pembeli GELIGA LIPAN.kebal umum. lokasi saya di kota baharu kelantan..kepada sesiapa yang berminat boleh hubungi saya…… Geliga lipan Maklumlah ramai yang menjual barangan ini mengambil kesempatan keatas pembeli samada menjual Jadi pemilik blog yang memaharkan geliga lipan janganlah .

Mistik 707 Corner: Geliga Lipan

Diterbitkan pada Thursday, 23 November 2017 Pukul 11.41

Geliga lipan untuk dimaharkan 0113729000155526 Setelah pembayaran dijelaskan, sila sms : Jumlah Total, Masa Transaksi, Nama Pembeli, geliga hitam lipan jantan usia matang ini didatangkan dengan bekas kaca dan telah diwafaqkan bagi mengelakkan unsur-unsur jahat memasuki geliga ini seperti jin khafir dan syaitan yang cukup suka memasuki geliga ini untuk menyesatkan manusia dengan menokok tambah khasiatnya..

Barang Antik & Mistik: Geliga Lipan Asli Gred A 1 Dalam Sejuta

Diterbitkan pada Thursday, 9 November 2017 Pukul 6.00

salam hormat geliga lipan asli ini mempunyai khadam dan boleh tembus pandangan untuk sesiapa yang berminat boleh menebus maharnya RM 5 JUTA. sold harap maklum geliga lipan ini telah ditebus maharnya RM4.5Juta oleh seorang pembeli berasal dari perak keturunan china dan bergelar dato. terima kasih daripada pihak kami kerana telah menebus dan mempercayai kehebatanya..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -