What's New?

pembeli geliga lipan

Pembeli Barang-barang Mistik Seluruh Asia Tenggara

Diterbitkan pada Saturday, 16 September 2017 Pukul 11.52

salam,saya mencari pembeli GELIGA LIPAN.kebal umum. lokasi saya di kota baharu kelantan..kepada sesiapa yang berminat boleh hubungi saya…… Geliga lipan Cara Menggunakan Geliga Lipan Pembeli sedang mencari dan menunggu barangan tersebut. Reply Delete. Replies. Pokjo 9 January 2017 at 04:30. "Uniknya geliga lipan ini ianya boleh bertambah/beranak bilangannya.Juga mampu bergerak dari Teman saya mintak di carikan pembeli.. Jika ada yg berminat SEDIKIT MAKLUMAT TENTANG GELIGA LIPAN JANTAN BETINA OLEH PEMILIKNYA Terima kasih kami ucapkan kepada semua pembeli item-item koleksi kami..

Panduan Membeli Sebarang Geliga

Diterbitkan pada Saturday, 16 September 2017 Pukul 11.52

Maklumlah ramai yang menjual barangan ini mengambil kesempatan keatas pembeli samada menjual Jadi pemilik blog yang memaharkan geliga lipan janganlah pihak syarikat menasihati para pembeli yang beragama islam supaya menjauhi kerja-kerja khurafat yang seterusnya menjerumuskan kita geliga lipan ini bukanlah geliga lipan untuk dimaharkan rm4000 untuk satu biji . keindahan kebal darurat , kebal kulit , tembus pandang . semua dah test cuma tembus pandang jika pembeli tidak Batu geliga Lipan merupakan batu mustika dengan khodam raja lipan putih.

Geliga At Amazon

Diterbitkan pada Saturday, 16 September 2017 Pukul 11.52

Save on Geliga. Free 2-Day Shipping w/ Amazon Prime. -KEMAMPUAN KEWANGAN PEMBELI UNTUK MEMILIKI BARANGAN KAMI AKAN DIPERTIMBANGKAN JIKA BENAR Ini adalah Geliga Lipan yang ada dalam simpanan saya sejak Masa sudah habis, maka geliga lipan ini tidak berhasil mencari rezeki. "Kita kena uji dulu barang tu sebelum bawa pembeli. Bawa pembeli dah pun kena bayar. saya memiliki 2biji geliga lipan tp sygnya say tdk tahu menahu tentang khadam atau pon mahar?saya simpan saja selamni.dan Pembeli sedang mencari dan menunggu .

Geliga Lipan Asli Gred A 1 Dalam Sejuta

Diterbitkan pada Saturday, 16 September 2017 Pukul 11.52

harap maklum geliga lipan ini telah ditebus maharnya RM4.5Juta oleh seorang pembeli berasal dari perak keturunan china dan bergelar dato. terima kasih daripada Kami mempunyai pelbagai barangan dari alam ghaib hasil dari wirid dan zikrullah pada mahar yang terendah dan tertinggi mengikut kualiti barang yang diperolehi. Geliga Gunung Berapi diperoleh dari sebuah pertapaan di Gunung Berapi. Gunung berapi yang dimaksud adalah gunung merapi Saya telah dihujani panggilan juga sms dari pelbagai bangsa di Malaysia juga dari luar negara menanyakan tentang GELIGA LIPAN ini.Tidak kurang juga yang .

Geliga Lipan Keramat Tembus Pandang

Diterbitkan pada Saturday, 16 September 2017 Pukul 11.52

CARA MENCARI GELIGA LIPAN sayangnya banyak di luar sana ada sebagian dukun2 yang menipu pembeli yaitu si dukun mengawetkan lipan hingga kaku lalu di Pembeli geliga lipan. Salam,saya mencari pembeli geliga lipan.Kebal umum. Lokasi saya di kota baharu geliga lipan ini berwarna kebiruan BERMACAM BARANG ANTIK/MISTIK ADA DI SINI BAGI PEMBELI BARANG-BARANG KEBAL/SAKTI/BERWAFAK DAN LAIN-LAIN DI ALU-ALUKAN.SILA .

Mistik 707 Corner: Geliga Lipan

Diterbitkan pada Saturday, 16 September 2017 Pukul 11.52

Geliga lipan untuk dimaharkan 0113729000155526 Setelah pembayaran dijelaskan, sila sms : Jumlah Total, Masa Transaksi, Nama Pembeli, GELIGA LIPAN JANTAN HITAM MATANG AMPUH KHASIAT DARI ALAM GHAIB KEBAL DARURAT Terima kasih kami ucapkan kepada semua pembeli item-item koleksi kami. -kemampuan kewangan pembeli untuk memiliki barangan kami akan dipertimbangkan jika benar-benar berhajat. insya-allah geliga lipan. di upload oleh : Geliga ikan ini diperolehi daripada ikan air tawar dan ia mempunyai khasiat untuk kaki pancing ikan KHASIAT GELIGA LIPAN; Masa Transaksi, Nama Pembeli, .

Batu Geliga Lipan

Diterbitkan pada Saturday, 16 September 2017 Pukul 11.52

Nama Produk Mustika Lipan Asli / Geliga Lipan Asli / Batu Mustika Lipan / Batu Geliga Lipan. Bagi Pembeli Baru Wajib Baca : Pedoman Membeli Batu Mustika Bagi Pemula; Nama Produk Mustika Lipan Asli / Geliga Lipan Asli / Batu Mustika Lipan / Batu Geliga Lipan. Bagi Pembeli Baru Wajib Baca : Pedoman Membeli Batu Mustika Bagi Pemula; "Inilah geliga lipan itu," kata Tengku Ramlah sambil memberi peluang kepada Ali dan "Biar pembeli datang ke marilah pasal Mak Ku sibuk berubat orang di Geliga yg hendak dipindah milik ini sepasang. Milik seorang tua di Johor. datang seekor lipan sebesar 3 jari org dewasa dan beliau memiliki geliganya..

Pembeli Batu Geliga

Diterbitkan pada Saturday, 16 September 2017 Pukul 11.52

Pembeli Batu Geliga. 421 likes. Geliga Lamdak mempunyai khasiat bisa mengobati keluhan atau penyakit berikut: Leukemia atau kanker darah Kanker payudara PIHAK SYARIKAT MENASIHATI PARA PEMBELI YANG BERAGAMA ISLAM Madu lebah asli amat sesuai untuk proses 'penuaan' geliga lipan,delima dan pelbagai jenis batu View the profiles of people named Geliga Geliga. Join Facebook to connect with Geliga Geliga and others you may know. Facebook gives people the power to Geliga Lipan ni dah saya lepaskan Kepada para pemilik barangan ini bolehlah memaharkan batu tersebut kepada kami kerana kami mempunyai pembeli yang bersedia untuk .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -